Ratjetoe Wildervank

Ratjetoe Wildervank

Wildervank

Ratjetoe Wildervank - Wildervank. U vindt onderstaand de adres gegevens van Ratjetoe Wildervank in Wildervank. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Wildervank. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Wildervank.

Kringloopwinkel in:

Wildervank

Adres:

Ratjetoe Wildervank
Poststraat 29
9648 JM - Wildervank
Nederland

Telefoonnummer:

0598 Ė 71 32 45

Openingstijden:

zie website

Email:

Website:

www.kringloopratjetoe.nl

Ratjetoe Wildervank

Ratjetoe Wildervank is een kringloopwinkel in Wildervank in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 0598 Ė 71 32 45.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Wildervank?

Indien u in Wildervank woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Ratjetoe Wildervank bezoeken: www.kringloopratjetoe.nl

Ratjetoe Wildervank in Wildervank

Ratjetoe Wildervank sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Wildervank.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creŽren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Wildervank kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.