Kringloop TDH Assen

Kringloop TDH Assen

Assen

Kringloop TDH Assen - Assen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop TDH Assen in Assen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Assen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Assen.

Kringloopwinkel in:

Assen

Adres:

Kringloop TDH Assen
Vaart ZZ 21
9401 GG - Assen
Nederland

Telefoonnummer:

06 233 325 00

Openingstijden:

ma 13.30 - 17.00 di- za: 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=40

Kringloop TDH Assen

Kringloop TDH Assen is een kringloopwinkel in Assen in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer 06 233 325 00.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Assen?

Indien u in Assen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop TDH Assen bezoeken: www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=40

Kringloop TDH Assen in Assen

Kringloop TDH Assen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Assen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Assen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.