Kringloopwinkel de Spoorwissel

Kringloopwinkel de Spoorwissel

Beilen

Kringloopwinkel de Spoorwissel - Beilen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel de Spoorwissel in Beilen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Beilen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Beilen.

Kringloopwinkel in:

Beilen

Adres:

Kringloopwinkel de Spoorwissel
De Zuidmaten 14
9411 PT - Beilen
Nederland

Telefoonnummer:

06.31096934 of 06.52340729

Openingstijden:

di - za 10.00 - 17.00 laatste zo v/d maand 13.00 -16.00

Email:

Website:

www.marktplaats.nl/verkopers/18282317.html

Kringloopwinkel de Spoorwissel

Kringloopwinkel de Spoorwissel is een kringloopwinkel in Beilen in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer 06.31096934 of 06.52340729.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Beilen?

Indien u in Beilen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel de Spoorwissel bezoeken: www.marktplaats.nl/verkopers/18282317.html

Kringloopwinkel de Spoorwissel in Beilen

Kringloopwinkel de Spoorwissel sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Beilen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Beilen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.