TDH kringloop Emmen

TDH kringloop Emmen

Emmen

TDH kringloop Emmen - Emmen. U vindt onderstaand de adres gegevens van TDH kringloop Emmen in Emmen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Emmen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Emmen.

Kringloopwinkel in:

Emmen

Adres:

TDH kringloop Emmen
Nijkampenweg 98
7815 GR - Emmen
Nederland

Telefoonnummer:

06 490 030 09

Openingstijden:

di- vr 10.00 – 17.30 za 10.00 – 16.30

Email:

Website:

www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=8

TDH kringloop Emmen

TDH kringloop Emmen is een kringloopwinkel in Emmen in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer 06 490 030 09.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Emmen?

Indien u in Emmen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van TDH kringloop Emmen bezoeken: www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=8

TDH kringloop Emmen in Emmen

TDH kringloop Emmen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Emmen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Emmen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.