Wedeka Kringloop

Wedeka Kringloop

Gasselternijveen

Wedeka Kringloop - Gasselternijveen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Wedeka Kringloop in Gasselternijveen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Gasselternijveen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Gasselternijveen.

Kringloopwinkel in:

Gasselternijveen

Adres:

Wedeka Kringloop
Vogelshemweg 26
9514 BT - Gasselternijveen
Nederland

Telefoonnummer:

(0599) 65 13 13

Openingstijden:

di – za 10.00 – 16.00

Email:

Website:

www.wedekakringloop.nl/

Wedeka Kringloop

Wedeka Kringloop is een kringloopwinkel in Gasselternijveen in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer (0599) 65 13 13.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Gasselternijveen?

Indien u in Gasselternijveen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Wedeka Kringloop bezoeken: www.wedekakringloop.nl/

Wedeka Kringloop in Gasselternijveen

Wedeka Kringloop sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Gasselternijveen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Gasselternijveen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.