Het Goed Roden

Het Goed Roden

Roden

Het Goed Roden - Roden. U vindt onderstaand de adres gegevens van Het Goed Roden in Roden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Roden. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Roden.

Kringloopwinkel in:

Roden

Adres:

Het Goed Roden
Ceintuurbaan Noord 119 C
9301 NT - Roden
Nederland

Telefoonnummer:

(050) 501 26 87

Openingstijden:

ma-vrij 9.00-17.30 za 10.00-17.00

Email:

Website:

www.hetgoed.nl

Het Goed Roden

Het Goed Roden is een kringloopwinkel in Roden in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer (050) 501 26 87.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Roden?

Indien u in Roden woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Het Goed Roden bezoeken: www.hetgoed.nl

Het Goed Roden in Roden

Het Goed Roden sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Roden.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Roden kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.