Kringloopwinkel 'De Wissel'

Kringloopwinkel 'De Wissel'

Schoonoord

Kringloopwinkel 'De Wissel' - Schoonoord. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel 'De Wissel' in Schoonoord. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Schoonoord. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Schoonoord.

Kringloopwinkel in:

Schoonoord

Adres:

Kringloopwinkel 'De Wissel'
Tramstraat 48a
7848 BL - Schoonoord
Nederland

Telefoonnummer:

06 3104 6584

Openingstijden:

di-za 10.00-17.00 laatste zondag v/d maand 13.00-16.00

Email:

Website:

https://sites.google.com/site/dewisselkringloop/

Kringloopwinkel 'De Wissel'

Kringloopwinkel 'De Wissel' is een kringloopwinkel in Schoonoord in de provincie Drenthe en is te bereiken op telefoonnummer 06 3104 6584.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Schoonoord?

Indien u in Schoonoord woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel 'De Wissel' bezoeken: https://sites.google.com/site/dewisselkringloop/

Kringloopwinkel 'De Wissel' in Schoonoord

Kringloopwinkel 'De Wissel' sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Schoonoord.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Schoonoord kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.