Kringloopfabriek

Kringloopfabriek

Almere

Kringloopfabriek - Almere. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopfabriek in Almere. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Almere. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Almere.

Kringloopwinkel in:

Almere

Adres:

Kringloopfabriek
Oliemolenstraat 1
1333 DA - Almere
Nederland

Telefoonnummer:

0800-0360

Openingstijden:

ma-za 9.30 - 17.30

Email:

Website:

www.kringloopfabriek.nl

Kringloopfabriek

Kringloopfabriek is een kringloopwinkel in Almere in de provincie Flevoland en is te bereiken op telefoonnummer 0800-0360.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Almere?

Indien u in Almere woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopfabriek bezoeken: www.kringloopfabriek.nl

Kringloopfabriek in Almere

Kringloopfabriek sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Almere.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Almere kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.