Kringloop Almere 't 2e Trefpunt

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt

Almere Haven

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt - Almere Haven. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Almere 't 2e Trefpunt in Almere Haven. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Almere Haven. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Almere Haven.

Kringloopwinkel in:

Almere Haven

Adres:

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt
Marktgracht 37
1353 AJ - Almere Haven
Nederland

Telefoonnummer:

036-5404533

Openingstijden:

di- za 10.00-17.30

Email:

Website:

http://tweedetrefpunt.nl

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt is een kringloopwinkel in Almere Haven in de provincie Flevoland en is te bereiken op telefoonnummer 036-5404533.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Almere Haven?

Indien u in Almere Haven woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Almere 't 2e Trefpunt bezoeken: http://tweedetrefpunt.nl

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt in Almere Haven

Kringloop Almere 't 2e Trefpunt sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Almere Haven.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Almere Haven kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.