Emmaus De Garage

Emmaus De Garage

Amersfoort

Emmaus De Garage - Amersfoort. U vindt onderstaand de adres gegevens van Emmaus De Garage in Amersfoort. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Amersfoort. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Amersfoort.

Kringloopwinkel in:

Amersfoort

Adres:

Emmaus De Garage
Havenweg 14-16
3812 PR - Amersfoort
Nederland

Telefoonnummer:

033-4630788

Openingstijden:

woe- za 13.00 -16.00

Email:

Website:

www.emmaus-amersfoort.nl

Emmaus De Garage

Emmaus De Garage is een kringloopwinkel in Amersfoort in de provincie Utrecht en is te bereiken op telefoonnummer 033-4630788.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Amersfoort?

Indien u in Amersfoort woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Emmaus De Garage bezoeken: www.emmaus-amersfoort.nl

Emmaus De Garage in Amersfoort

Emmaus De Garage sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Amersfoort.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Amersfoort kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.