Kringloop Midden Holland Linschoten

Kringloop Midden Holland Linschoten

Linschoten

Kringloop Midden Holland Linschoten - Linschoten. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Midden Holland Linschoten in Linschoten. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Linschoten. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Linschoten.

Kringloopwinkel in:

Linschoten

Adres:

Kringloop Midden Holland Linschoten
Jacob van Barneveldstraat 24
3461 GA - Linschoten
Nederland

Telefoonnummer:

0348–408975

Openingstijden:

ma- vrij 9.00-17.00 za 10.00 – 17.00 Spullen brengen tot 16.00

Email:

Website:

www.kringloop.nl

Kringloop Midden Holland Linschoten

Kringloop Midden Holland Linschoten is een kringloopwinkel in Linschoten in de provincie Utrecht en is te bereiken op telefoonnummer 0348–408975.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Linschoten?

Indien u in Linschoten woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Midden Holland Linschoten bezoeken: www.kringloop.nl

Kringloop Midden Holland Linschoten in Linschoten

Kringloop Midden Holland Linschoten sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Linschoten.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Linschoten kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.