Hebbes kringloop

Hebbes kringloop

Hillegom

Hebbes kringloop - Hillegom. U vindt onderstaand de adres gegevens van Hebbes kringloop in Hillegom. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Hillegom. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Hillegom.

Kringloopwinkel in:

Hillegom

Adres:

Hebbes kringloop
Hoofdstraat 128
2181 EH - Hillegom
Nederland

Telefoonnummer:

0252-810066

Openingstijden:

ma 12.00-17.00 di-za 10.00-17.00

Email:

Website:

www.hebbeskringloop.nl

Hebbes kringloop

Hebbes kringloop is een kringloopwinkel in Hillegom in de provincie Zuid Holland en is te bereiken op telefoonnummer 0252-810066.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Hillegom?

Indien u in Hillegom woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Hebbes kringloop bezoeken: www.hebbeskringloop.nl

Hebbes kringloop in Hillegom

Hebbes kringloop sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Hillegom.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creŽren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Hillegom kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.