Stadhuis

Stadhuis in Heesch


Stadhuis in Heesch. U vindt onderstaand de adresgegevens van het stadhuis in Heesch. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Heesch

Adres:

Stadhuis Heesch
De Misse 6
5384 BZ Heesch
Nederland

Telefoonnummer:

0412-458888

Faxnummer:

0412-454635

Email:

gemeente@bernheze.org

Website:

www.bernheze.org

Stadhuis in Heesch

De burgemeester van het stadhuis in Heesch, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Heesch.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Heesch heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiën en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Heesch:

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.bernheze.org

Algemene Diensten

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring, collectieve ziektekostenverzekering en meer.

Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.


U kunt het stadhuis bezoeken in Heesch en informatie inwinnen bij de balie van het stadhuis. Ook kunt u bellen op tel nr: 0412-458888 of een e-mail sturen naar: gemeente@bernheze.org.