Stadhuis

Stadhuis in Abbenbroek


Stadhuis in Abbenbroek. U vindt onderstaand de adres gegevens van het stadhuis in Abbenbroek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Abbenbroek

Adres:

Stadhuis Abbenbroek
Gemeenlandsedijk Noord 26
3216 AG Abbenbroek
Nederland

Telefoonnummer:

0181-667200

Faxnummer:

0181-664324

Email:

info@gemeentebernisse.nl

Website:

www.gemeentebernisse.nl

Stadhuis in Abbenbroek

De burgemeester van het stadhuis in Abbenbroek, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Abbenbroek.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Abbenbroek heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Abbenbroek:

U kan het stadhuis bezoeken in Abbenbroek en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 0181-667200 of stuurt u een email naar: info@gemeentebernisse.nl.

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.gemeentebernisse.nl

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en meer. Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.