Stadhuis

Stadhuis in Balk


Stadhuis in Balk. U vindt onderstaand de adres gegevens van het stadhuis in Balk. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Balk

Adres:

Stadhuis Balk
Dubbelstraat 1
8561 BC Balk
Nederland

Telefoonnummer:

0514-608111

Faxnummer:

0514-608100

Email:

info@gaasterlan-sleat.nl

Website:

www.gaasterlan-sleat.nl

Stadhuis in Balk

De burgemeester van het stadhuis in Balk, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Balk.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Balk heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Balk:

U kan het stadhuis bezoeken in Balk en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 0514-608111 of stuurt u een email naar: info@gaasterlan-sleat.nl.

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.gaasterlan-sleat.nl

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en meer. Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.