Stadhuis

Stadhuis in Didam


Stadhuis in Didam. U vindt onderstaand de adres gegevens van het stadhuis in Didam. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Didam

Adres:

Stadhuis Didam
Raadhuisstraat 14
6940 BA Didam
Nederland

Telefoonnummer:

0316-291391

Faxnummer:

0316-291388

Email:

gemeente@montferland.info

Website:

www.montferland.info

Stadhuis in Didam

De burgemeester van het stadhuis in Didam, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Didam.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Didam heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Didam:

U kan het stadhuis bezoeken in Didam en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 0316-291391 of stuurt u een email naar: gemeente@montferland.info.

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.montferland.info

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en meer. Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.