Stadhuis

Stadhuis in Bilthoven


Stadhuis in Bilthoven. U vindt onderstaand de adres gegevens van het stadhuis in Bilthoven. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Bilthoven

Adres:

Stadhuis Bilthoven
Soestdijkseweg Zuid 173
3721 AB Bilthoven
Nederland

Telefoonnummer:

030-2289411

Faxnummer:

030-2289457

Email:

info@debilt.nl

Website:

www.debilt.nl

Stadhuis in Bilthoven

De burgemeester van het stadhuis in Bilthoven, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Bilthoven.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Bilthoven heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Bilthoven:

U kan het stadhuis bezoeken in Bilthoven en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 030-2289411 of stuurt u een email naar: info@debilt.nl.

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.debilt.nl

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en meer. Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.