Stadhuis

Stadhuis in Budel


Stadhuis in Budel. U vindt onderstaand de adres gegevens van het stadhuis in Budel. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres en meer bruikbare informatie zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of id-kaart, de website met openingstijden van het stadhuis en het aanvragen van vergunningen.

Stadhuis

Budel

Adres:

Stadhuis Budel
Capucijnerplein 1
6021 CA Budel
Nederland

Telefoonnummer:

0495-431222

Faxnummer:

0495-431200

Email:

info@cranendonck.nl

Website:

www.cranendonck.nl

Stadhuis in Budel

De burgemeester van het stadhuis in Budel, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Budel.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W).

Elke wethouder van het stadhuis in Budel heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting.

Openingstijden

Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis.

Heeft u vragen ?

Neem contact op met het stadhuis of bezoek de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Budel:

U kan het stadhuis bezoeken in Budel en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 0495-431222 of stuurt u een email naar: info@cranendonck.nl.

Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.cranendonck.nl

Het stadhuis kan u assisteren met onder andere de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en meer. Ook bij de verkiezingen voor de gemeenteraad kan u bij het stadhuis terecht.