Bedum

Woningstichting Wierden en Borgen - Bedum. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woningstichting Wierden en Borgen in Bedum. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Bedum. Wilt u een huis / woning huren in Bedum, neem dan contact op met Woningstichting Wierden en Borgen.

Bedum

De Vlijt 30
9781 NR Bedum

alg@wierdenenborgen.nl

www.wierdenenborgen.nl

Woningstichting Wierden en Borgen

In de gemeente Bedum zijn woningen en huizen te huur via Woningstichting Wierden en Borgen.

Op de website van Woningstichting Wierden en Borgen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Bedum.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Bedum.

Gemeentehuis - Bedum

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Bedum of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Bedum

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Bedum.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Bedum in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Bedum en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Bedum die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Bedum.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Bedum.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woningstichting Wierden en Borgen.

Sociale huurwoning in de gemeente Bedum en urgentiecriteria