Hoogezand Sappemeer

Steelande wonen - Hoogezand Sappemeer. U vindt onderstaand de adres gegevens van Steelande wonen in Hoogezand Sappemeer. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Hoogezand Sappemeer. Wilt u een huis / woning huren in Hoogezand Sappemeer, neem dan contact op met Steelande wonen.

Hoogezand Sappemeer

Meint Veningastraat 27-29
9601 KC Hoogezand

info@steelandewonen.nl

www.steelandewonen.nl

Steelande wonen

In de gemeente Hoogezand Sappemeer zijn woningen en huizen te huur via Steelande wonen.

Op de website van Steelande wonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Hoogezand Sappemeer.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Hoogezand Sappemeer.

Gemeentehuis - Hoogezand Sappemeer

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Hoogezand Sappemeer of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Hoogezand Sappemeer

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Hoogezand Sappemeer.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Hoogezand Sappemeer in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Hoogezand Sappemeer en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Hoogezand Sappemeer die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Hoogezand Sappemeer.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Hoogezand Sappemeer.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Steelande wonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Hoogezand Sappemeer en urgentiecriteria