Leek

Stichting Huisvesting Vredewold - Leek. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Huisvesting Vredewold in Leek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Leek. Wilt u een huis / woning huren in Leek, neem dan contact op met Stichting Huisvesting Vredewold.

Leek

Pulvertorenstraat 1
9351 BP Leek

info@vredewold.nl

www.vredewold.nl

Stichting Huisvesting Vredewold

In de gemeente Leek zijn woningen en huizen te huur via Stichting Huisvesting Vredewold.

Op de website van Stichting Huisvesting Vredewold vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Leek.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Leek.

Gemeentehuis - Leek

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Leek of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Leek

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Leek.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Leek in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Leek en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Leek die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Leek.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Leek.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Huisvesting Vredewold.

Sociale huurwoning in de gemeente Leek en urgentiecriteria