Uithuizen

Stichting Uithuizer Woningbouw - Uithuizen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Uithuizer Woningbouw in Uithuizen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Uithuizen. Wilt u een huis / woning huren in Uithuizen, neem dan contact op met Stichting Uithuizer Woningbouw.

Uithuizen

Stationsplein 10
9981 BH Uithuizen

info@suwuithuizen.nl

www.suwuithuizen.nl

Stichting Uithuizer Woningbouw

In de gemeente Eemsmond zijn woningen en huizen te huur via Stichting Uithuizer Woningbouw.

Op de website van Stichting Uithuizer Woningbouw vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Eemsmond.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Eemsmond.

Gemeentehuis - Eemsmond

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Eemsmond of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Uithuizen

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Eemsmond.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Eemsmond in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Eemsmond en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Eemsmond die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Eemsmond.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Eemsmond.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Uithuizer Woningbouw.

Sociale huurwoning in de gemeente Eemsmond en urgentiecriteria