Zuidbroek

Woonstichting Groninger Huis - Zuidbroek. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woonstichting Groninger Huis in Zuidbroek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Zuidbroek. Wilt u een huis / woning huren in Zuidbroek, neem dan contact op met Woonstichting Groninger Huis.

Zuidbroek

Kerkstraat 42b
9636 AC Zuidbroek

info@groningerhuis.nl

www.groningerhuis.nl

Woonstichting Groninger Huis

In de gemeente Menterwolde zijn woningen en huizen te huur via Woonstichting Groninger Huis.

Op de website van Woonstichting Groninger Huis vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Menterwolde.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Menterwolde.

Gemeentehuis - Menterwolde

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Menterwolde of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Zuidbroek

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Menterwolde.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Menterwolde in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Menterwolde en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Menterwolde die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Menterwolde.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Menterwolde.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woonstichting Groninger Huis.

Sociale huurwoning in de gemeente Menterwolde en urgentiecriteria