Almere

de Alliantie, regio Almere - Almere. U vindt onderstaand de adres gegevens van de Alliantie, regio Almere in Almere. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Almere. Wilt u een huis / woning huren in Almere, neem dan contact op met de Alliantie, regio Almere.

Almere

Blekerstraat 4-6
1315 AH Almere

088- 0023200

info@de-alliantie.nl

www.de-alliantie.nl

de Alliantie, regio Almere

In de gemeente Almere zijn woningen en huizen te huur via de Alliantie, regio Almere.

Op de website van de Alliantie, regio Almere vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Almere.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Almere.

Gemeentehuis - Almere

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Almere of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Almere

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Almere.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Almere in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Almere en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Almere die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Almere.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Almere.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij de Alliantie, regio Almere.

Sociale huurwoning in de gemeente Almere en urgentiecriteria