Omnia Wonen, vestiging Assen

Omnia Wonen, vestiging Assen

Assen

Omnia Wonen, vestiging Assen - Assen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Omnia Wonen, vestiging Assen in Assen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Assen. Wilt u een huis / woning huren in Assen, neem dan contact op met Omnia Wonen, vestiging Assen.

Woning / Huis huren in:

Assen

Adres:

Omnia Wonen, vestiging Assen
Scharmbarg 213
9407 EE Assen

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

info@omniawonen.nl

Website:

www.omniawonen.nl

Omnia Wonen, vestiging Assen

In de gemeente Assen zijn woningen en huizen te huur via Omnia Wonen, vestiging Assen.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Omnia Wonen, vestiging Assen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Assen.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Assen.

Gemeentehuis - Assen

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Assen of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Assen

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Assen.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Assen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Assen en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Assen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Assen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Assen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Omnia Wonen, vestiging Assen.

Sociale huurwoning in de gemeente Assen en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Assen of op de website van de Rijksoverheid