Harmonisch Wonen

Harmonisch Wonen

Lelystad

Harmonisch Wonen - Lelystad. U vindt onderstaand de adres gegevens van Harmonisch Wonen in Lelystad. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Lelystad. Wilt u een huis / woning huren in Lelystad, neem dan contact op met Harmonisch Wonen.

Woning / Huis huren in:

Lelystad

Adres:

Harmonisch Wonen
Rivierenlaan 230
8226 LH Lelystad

Telefoonnummer:

0320-218077

Faxnummer:

Email:

woningbouw@sidhadorp.nl

Website:

www.harmonischwonen.nl

Harmonisch Wonen

In de gemeente Lelystad zijn woningen en huizen te huur via Harmonisch Wonen.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Harmonisch Wonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Lelystad.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Lelystad.

Gemeentehuis - Lelystad

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Lelystad of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Lelystad

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Lelystad.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Lelystad in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Lelystad en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Lelystad die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Lelystad.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Lelystad.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Harmonisch Wonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Lelystad en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Lelystad of op de website van de Rijksoverheid