Gorredijk

Elkien, vestiging Gorredijk - Gorredijk. U vindt onderstaand de adres gegevens van Elkien, vestiging Gorredijk in Gorredijk. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Gorredijk. Wilt u een huis / woning huren in Gorredijk, neem dan contact op met Elkien, vestiging Gorredijk.

Gorredijk

Brouwerswal 1
8401 CZ Gorredijk

info@elkien.nl

www.elkien.nl

Elkien, vestiging Gorredijk

In de gemeente Gorredijk zijn woningen en huizen te huur via Elkien, vestiging Gorredijk.

Op de website van Elkien, vestiging Gorredijk vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Gorredijk.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Gorredijk.

Gemeentehuis - Gorredijk

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Gorredijk of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Gorredijk

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Gorredijk.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Gorredijk in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Gorredijk en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Gorredijk die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Gorredijk.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Gorredijk.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Elkien, vestiging Gorredijk.

Sociale huurwoning in de gemeente Gorredijk en urgentiecriteria