Deventer

Stichting Eigen Bouw - Deventer. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Eigen Bouw in Deventer. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Deventer. Wilt u een huis / woning huren in Deventer, neem dan contact op met Stichting Eigen Bouw.

Deventer

Karveel 4
7429 BJ Colmschate

info@eigenbouw.nl

www.eigenbouw.nl

Stichting Eigen Bouw

In de gemeente Deventer zijn woningen en huizen te huur via Stichting Eigen Bouw.

Op de website van Stichting Eigen Bouw vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Deventer.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Deventer.

Gemeentehuis - Deventer

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Deventer of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Deventer

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Deventer.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Deventer in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Deventer en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Deventer die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Deventer.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Deventer.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Eigen Bouw.

Sociale huurwoning in de gemeente Deventer en urgentiecriteria