Enschede

Stichting Jongerenhuisvesting Twente - Enschede. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Jongerenhuisvesting Twente in Enschede. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Enschede. Wilt u een huis / woning huren in Enschede, neem dan contact op met Stichting Jongerenhuisvesting Twente.

Enschede

Lasondersingel 178
7514 BX Enschede

info@sjht.nl

www.sjht.nl

Stichting Jongerenhuisvesting Twente

In de gemeente Enschede zijn woningen en huizen te huur via Stichting Jongerenhuisvesting Twente.

Op de website van Stichting Jongerenhuisvesting Twente vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Enschede.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Enschede.

Gemeentehuis - Enschede

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Enschede of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Enschede

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Enschede.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Enschede in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Enschede en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Enschede die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Enschede.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Enschede.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Jongerenhuisvesting Twente.

Sociale huurwoning in de gemeente Enschede en urgentiecriteria