IJsselmuiden

Stichting Beter Wonen - IJsselmuiden. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Beter Wonen in IJsselmuiden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in IJsselmuiden. Wilt u een huis / woning huren in IJsselmuiden, neem dan contact op met Stichting Beter Wonen.

IJsselmuiden

Dorpsweg 2
8271 BM IJsselmuiden

Stichting Beter Wonen

In de gemeente Kampen zijn woningen en huizen te huur via Stichting Beter Wonen.

Op de website van Stichting Beter Wonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Kampen.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Kampen.

Gemeentehuis - Kampen

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Kampen of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in IJsselmuiden

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Kampen.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Kampen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Kampen en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Kampen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Kampen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Kampen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Beter Wonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Kampen en urgentiecriteria