Woningcorporatie Domijn

Woningcorporatie Domijn

Losser

Woningcorporatie Domijn - Losser. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woningcorporatie Domijn in Losser. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Losser. Wilt u een huis / woning huren in Losser, neem dan contact op met Woningcorporatie Domijn.

Woning / Huis huren in:

Losser

Adres:

Woningcorporatie Domijn
Ravenhorsterweg 1a
7581 PB Losser

Telefoonnummer:

(0900) 335 03 35

Faxnummer:

(088) 111 69 99

Email:

info@domijn.nl

Website:

www.domijn.nl

Woningcorporatie Domijn

In de gemeente Losser zijn woningen en huizen te huur via Woningcorporatie Domijn.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Woningcorporatie Domijn vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Losser.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Losser.

Gemeentehuis - Losser

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Losser of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Losser

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Losser.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Losser in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Losser en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Losser die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Losser.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Losser.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woningcorporatie Domijn.

Sociale huurwoning in de gemeente Losser en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Losser of op de website van de Rijksoverheid