Leeuwarden

SSH, locatie Leeuwarden - Leeuwarden. U vindt onderstaand de adres gegevens van SSH, locatie Leeuwarden in Leeuwarden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Leeuwarden. Wilt u een huis / woning huren in Leeuwarden, neem dan contact op met SSH, locatie Leeuwarden.

Leeuwarden

Rengerslaan 1
8917 DD Leeuwarden

info@sshxl.nl

www.sshxl.nl/shortstay

SSH, locatie Leeuwarden

In de gemeente Leeuwarden zijn woningen en huizen te huur via SSH, locatie Leeuwarden.

Op de website van SSH, locatie Leeuwarden vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Leeuwarden.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Leeuwarden.

Gemeentehuis - Leeuwarden

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Leeuwarden of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Leeuwarden

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Leeuwarden.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Leeuwarden in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Leeuwarden en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Leeuwarden die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Leeuwarden.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Leeuwarden.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij SSH, locatie Leeuwarden.

Sociale huurwoning in de gemeente Leeuwarden en urgentiecriteria