Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen

Vriezenveen

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen - Vriezenveen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen in Vriezenveen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Vriezenveen. Wilt u een huis / woning huren in Vriezenveen, neem dan contact op met Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Woning / Huis huren in:

Vriezenveen

Adres:

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen
Oosteinde 193
7671 AW Vriezenveen

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen

In de gemeente Twenterand zijn woningen en huizen te huur via Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Twenterand.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Twenterand.

Gemeentehuis - Twenterand

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Twenterand of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Vriezenveen

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Twenterand.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Twenterand in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Twenterand en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Twenterand die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Twenterand.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Twenterand.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Sociale huurwoning in de gemeente Twenterand en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Twenterand of op de website van de Rijksoverheid