Vriezenveen

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen - Vriezenveen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen in Vriezenveen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Vriezenveen. Wilt u een huis / woning huren in Vriezenveen, neem dan contact op met Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Vriezenveen

Oosteinde 193
7671 AW Vriezenveen

Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen

In de gemeente Twenterand zijn woningen en huizen te huur via Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Op de website van Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Twenterand.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Twenterand.

Gemeentehuis - Twenterand

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Twenterand of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Vriezenveen

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Twenterand.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Twenterand in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Twenterand en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Twenterand die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Twenterand.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Twenterand.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Mijande Wonen, vestiging Vriezenveen.

Sociale huurwoning in de gemeente Twenterand en urgentiecriteria