Sint Annaparochie

Wonen Noordwest Friesland - Sint Annaparochie. U vindt onderstaand de adres gegevens van Wonen Noordwest Friesland in Sint Annaparochie. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Sint Annaparochie. Wilt u een huis / woning huren in Sint Annaparochie, neem dan contact op met Wonen Noordwest Friesland.

Sint Annaparochie

De Wissel 17
9076 PT St. Annaparochie

info@wonennwf.nl

www.wonennwf.nl

Wonen Noordwest Friesland

In de gemeente Het Bildt zijn woningen en huizen te huur via Wonen Noordwest Friesland.

Op de website van Wonen Noordwest Friesland vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Het Bildt.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Het Bildt.

Gemeentehuis - Het Bildt

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Het Bildt of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Sint Annaparochie

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Het Bildt.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Het Bildt in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Het Bildt en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Het Bildt die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Het Bildt.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Het Bildt.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Wonen Noordwest Friesland.

Sociale huurwoning in de gemeente Het Bildt en urgentiecriteria