W.B.V. Arnemuiden

W.B.V. Arnemuiden

Arnemuiden

W.B.V. Arnemuiden - Arnemuiden. U vindt onderstaand de adres gegevens van W.B.V. Arnemuiden in Arnemuiden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Arnemuiden. Wilt u een huis / woning huren in Arnemuiden, neem dan contact op met W.B.V. Arnemuiden.

Woning / Huis huren in:

Arnemuiden

Adres:

W.B.V. Arnemuiden
Langstraat 16b
4341 EE Arnemuiden

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

W.B.V. Arnemuiden

In de gemeente Middelburg zijn woningen en huizen te huur via W.B.V. Arnemuiden.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van W.B.V. Arnemuiden vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Middelburg.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Middelburg.

Gemeentehuis - Middelburg

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Middelburg of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Arnemuiden

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Middelburg.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Middelburg in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Middelburg en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Middelburg die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Middelburg.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Middelburg.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij W.B.V. Arnemuiden.

Sociale huurwoning in de gemeente Middelburg en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Middelburg of op de website van de Rijksoverheid