Goes

RWS partner in wonen - Goes. U vindt onderstaand de adres gegevens van RWS partner in wonen in Goes. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Goes. Wilt u een huis / woning huren in Goes, neem dan contact op met RWS partner in wonen.

Goes

Stationspark 30
4462 DZ Goes

infodesk@rwsgoes.nl

www.rwsgoes.nl

RWS partner in wonen

In de gemeente Goes zijn woningen en huizen te huur via RWS partner in wonen.

Op de website van RWS partner in wonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Goes.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Goes.

Gemeentehuis - Goes

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Goes of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Goes

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Goes.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Goes in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Goes en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Goes die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Goes.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Goes.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij RWS partner in wonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Goes en urgentiecriteria