R & B Wonen

R & B Wonen

Heinkenszand

R & B Wonen - Heinkenszand. U vindt onderstaand de adres gegevens van R & B Wonen in Heinkenszand. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Heinkenszand. Wilt u een huis / woning huren in Heinkenszand, neem dan contact op met R & B Wonen.

Woning / Huis huren in:

Heinkenszand

Adres:

R & B Wonen
Van der Biltplein 1
4451 AE Heinkenszand

Telefoonnummer:

(0113) 39 64 00

Faxnummer:

(0113) 56 20 81

Email:

info@renbwonen.nl

Website:

www.renbwonen.nl

R & B Wonen

In de gemeente Borsele zijn woningen en huizen te huur via R & B Wonen.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van R & B Wonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Borsele.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Borsele.

Gemeentehuis - Borsele

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Borsele of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Heinkenszand

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Borsele.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Borsele in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Borsele en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Borsele die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Borsele.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Borsele.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij R & B Wonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Borsele en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Borsele of op de website van de Rijksoverheid