Woonstichting Hulst

Woonstichting Hulst

Hulst

Woonstichting Hulst - Hulst. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woonstichting Hulst in Hulst. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Hulst. Wilt u een huis / woning huren in Hulst, neem dan contact op met Woonstichting Hulst.

Woning / Huis huren in:

Hulst

Adres:

Woonstichting Hulst
Godsplein 23
4561 BD Hulst

Telefoonnummer:

(0114) 37 25 25

Faxnummer:

(0114) 37 25 26

Email:

info@wshulst.nl

Website:

www.wshulst.nl

Woonstichting Hulst

In de gemeente Hulst zijn woningen en huizen te huur via Woonstichting Hulst.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Woonstichting Hulst vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Hulst.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Hulst.

Gemeentehuis - Hulst

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Hulst of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Hulst

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Hulst.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Hulst in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Hulst en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Hulst die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Hulst.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Hulst.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woonstichting Hulst.

Sociale huurwoning in de gemeente Hulst en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Hulst of op de website van de Rijksoverheid