Woonburg

Woonburg

Koudekerke

Woonburg - Koudekerke. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woonburg in Koudekerke. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Koudekerke. Wilt u een huis / woning huren in Koudekerke, neem dan contact op met Woonburg.

Woning / Huis huren in:

Koudekerke

Adres:

Woonburg
Karreveld 2A
4371 GA Koudekerke

Telefoonnummer:

(0118) 55 44 55

Faxnummer:

(0118) 55 44 77

Email:

info@woonburg.nl

Website:

www.woonburg.nl

Woonburg

In de gemeente Veere zijn woningen en huizen te huur via Woonburg.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Woonburg vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Veere.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Veere.

Gemeentehuis - Veere

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Veere of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Koudekerke

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Veere.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Veere in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Veere en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Veere die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Veere.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Veere.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woonburg.

Sociale huurwoning in de gemeente Veere en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Veere of op de website van de Rijksoverheid