Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland

Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland

Middelburg

Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland - Middelburg. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland in Middelburg. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Middelburg. Wilt u een huis / woning huren in Middelburg, neem dan contact op met Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland.

Woning / Huis huren in:

Middelburg

Adres:

Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland
Briandlaan 2
4334 GP Middelburg

Telefoonnummer:

(0118) 67 66 00

Faxnummer:

(0118) 67 66 99

Email:

infomdb@stichtingzorgv...

Website:

www.stichtingzorgverle...

Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland

In de gemeente Middelburg zijn woningen en huizen te huur via Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Middelburg.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Middelburg.

Gemeentehuis - Middelburg

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Middelburg of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Middelburg

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Middelburg.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Middelburg in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Middelburg en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is €720,42 (cijfers 2019). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Middelburg die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Middelburg.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Middelburg.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Stichting Zorgverlening van de Gereformeerde Gemeenten in Zeeland.

Sociale huurwoning in de gemeente Middelburg en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Middelburg of op de website van de Rijksoverheid