Emmen

Domesta, hoofdvestiging - Emmen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Domesta, hoofdvestiging in Emmen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Emmen. Wilt u een huis / woning huren in Emmen, neem dan contact op met Domesta, hoofdvestiging.

Emmen

Westeind 50
7811 ME Emmen

info@domesta.nl

www.domesta.nl

Domesta, hoofdvestiging

In de gemeente Emmen zijn woningen en huizen te huur via Domesta, hoofdvestiging.

Op de website van Domesta, hoofdvestiging vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Emmen.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Emmen.

Gemeentehuis - Emmen

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Emmen of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Emmen

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Emmen.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Emmen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Emmen en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Emmen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Emmen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Emmen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Domesta, hoofdvestiging.

Sociale huurwoning in de gemeente Emmen en urgentiecriteria