Gieten

Woningstichting De Volmacht - Gieten. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woningstichting De Volmacht in Gieten. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Gieten. Wilt u een huis / woning huren in Gieten, neem dan contact op met Woningstichting De Volmacht.

Gieten

Gasselterweg 24
9461 HB Gieten

info@devolmacht.nl

www.devolmacht.nl

Woningstichting De Volmacht

In de gemeente Aa en Hunze zijn woningen en huizen te huur via Woningstichting De Volmacht.

Op de website van Woningstichting De Volmacht vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Aa en Hunze.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Aa en Hunze.

Gemeentehuis - Aa en Hunze

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Aa en Hunze of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Gieten

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Aa en Hunze.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Aa en Hunze in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Aa en Hunze en huurprijs

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Aa en Hunze die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Aa en Hunze.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Aa en Hunze.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woningstichting De Volmacht.

Sociale huurwoning in de gemeente Aa en Hunze en urgentiecriteria