Gemeentehuis Leopoldsburg

  
  Gemeentehuis Leopoldsburg

Gemeentehuis Leopoldsburg

Stadhuis in Leopoldsburg

 

 


 
Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Leopoldsburg

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Leopoldsburg. Bijvoorbeeld voor de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen identiteitskaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, adresveranderingen, afschriften, uittreksel uit het strafregister, wettiging van een handtekening, echtscheiding, huwelijk en uittreksels uit de akten van de burgerlijke stand.

De burgemeester, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeente Leopoldsburg zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis.

Zoekt u gemeentehuis Leopoldsburg. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Leopoldsburg.

 
Meer informatie over gemeente diensten in Leopoldsburg

- Diensten Algemeen Gemeentehuis

- Bevolkingsdienst van het Gemeentehuis

- Burgerlijkse Stand van het Gemeentehuis

Voor specifieke vragen over de openingsuren, diensten en burgerzaken bij gemeente Leopoldsburg neemt u contact op via telefoon 011 34 92 10, email: of bezoekt u de officiŽle website van de gemeente:
 
Soms dient u een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met uw gemeentehuis. Voor de officiele openingsuren bezoekt u de officiele website van het stadhuis van Leopoldsburg.
 


Leopoldsburg gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy